сряда, 28 април 2010 г.

Новини от host.bg

Вече и клиентите на Host.bg могат да издават електронни фактури.


В рамките на по-малко от два месеца Host.bg добави нова екстра към хостинг плановете си.
Oт 19 април 2010 Host.bg стартира стратегическо партньорство с http://INV.bg, което предлага безплатно услугата електронно фактуриране на клиентите на хостинг компанията.
Чрез услугата на INV.bg отпада нуждата от издаване и изпращане на фактура на хартиен носител. Ползите са спестяване на време и средства и ускоряване на платежния процес. Заедно с това инициативата е стъпка от последователната политика на Host.bg към опазване на околната среда.

Услугата на INV.bg е изключително сигурна. Всички електронни фактури могат да се подписват с електронен подпис, което ги прави равностойни на фактурите на хартиен носител и напълно отговарят на изискванията на Закона за електронния документ и електронния подпис, Закона за счетоводството и Закона за ДДС.

Новите и настоящите клиенти на всички хостинг планове на Host.bg имат възможност да се регистрират и ползват услугите на INV.bg напълно безплатно за 6 месеца, при което спестяват 84 лв от месечни такси.

Host.bg разширява портфолиото си с регистрацията на нови домейни

От м. април Host.bg включва регистрацията на нови 6 домейна в продуктовия си списък: “asia”, “in”, “mobi”, “tel”, “tv” и “me”. Домейните дават възможност за идентификация в различни области и предлагат по-богат ценови избор.

Изградените партньорски взаимоотношения позволяват да се възползвате от промоции, които се предлагат само в клубовете на риселърите. Така до края на април с отстъпка се предлага домейнът mobi, а до 29 юни 2010 - домейните info и me. От сега до края на август и септември има съответно промоции на asia и in. Повече за размерите и отстъпките можете да прочетете в сайта на Host.bg.

host.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар