понеделник, 1 ноември 2010 г.

Работен семинар за компютърна графика и уеб CGAndWeb

Работен семинар за компютърна графика и уеб CGAndWeb (http://www.cgart.bg/cgandweb/)

Организатор на събитието е социалната мрежа за хората, въвлечени и работещи в сферата на компютърната графика и визуални изкуства - CGArt.bg (http://www.cgart.bg/). Събитието си е поставило претенциозната задача да бъде нещо повече от място за създаването на социални и професионални връзки. То представлява работен семинар, всяка от лекциите на който ще представи практическия опит и иновациите на специалисти в областта. В семинара са включени демострации на живо на техники и умения от кухнята на топ експерти от България, които предоставят нови възможности за маркетинга на една фирма.

В програмата са засегнати темите за създаване на специализирани страници и приложения във Фейсбук, създаване на мобилни приложения, брандиране на видео канали, прилагане на анимация в банерите, както и актуалната тема Javascript и HTML5 срещу Flash. Отделено е внимание и на маркетинг кампаниии с електронни бюлетини и вирусен маркетинг.

За извличане на максимална полезност от събитието то е организирано през уикенда на 6 и 7 ноември, 2010 г., в които има по 5 лекции в Интерпред, в зала София. Всеки участник на семинара получава ваучер за едногодишен безплатен хостинг от Host.bg (http://host.bg) с план по избор - Персонален за 53.40 лв. или Бизнес план за 191.40 лв. Host.bg е спонсор на събитието и осигурява стрийм хостинга на презентациите, част от които ще се пускат за общо ползване в CGArt.bg, а друга част ще могат да бъдат сваляни след заплащане.

Няма коментари:

Публикуване на коментар